Termékek

Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Megújult weboldalaink Hűtés, fűtés szellőztetés, illetve szellőztető rendszerek témakörében a linkre kattintva érhetőek el.

A termékkínálat itt tekinthető meg

 

Polar MO2H00-SDX Multi kültéri Jelenleg 5 termék található.

Polar MO2H00-SDX Multi kültéri
Rendkívül széles választékban kaphatók 2 vagy akár 5 csatlakozással rendelekző kültéri egységek, melyek sokféle alkalmazást tesznek lehetővé.
Így akár 5 darab beltéri egység is csatlakoztatható egy kültéri egységhez. Mindegyik beltéri egység külön szabályozható és nem szükséges, hogy mindegyiket ugyanabban a helyiségben és egyszerre szereljék fel. A kültéri egységek elegánsak és robosztusak, könnyedén felszerelhetőek akár tetőre, akár az erkélyre, vagy egyszerűen elhelyezhetőek a külső falon. Nagy választék a beltéri készülékekben oldalfali klíma, parapet klíma, mennyezeti klíma, lég csatornázható és mennyezetkazettás klíma. A különböző teljesítményű beltéri készülékek kombinálhatók egymással. Polar klíma messze az "A" energia osztály kritériuma felett teljesít. Tekintse meg Polar klíma kínálatunkat bemutatótermünkben Budapest, XVII. ker. Pesti út. 256. T.06 20 5 850 850