Termékek

Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

 

Hőszivattyú szerelését, padló, fal mennyezetfűtés-hűtés szerelését, tervezését kompletten rendszerben vállaljuk.

 

Hőszivattyúk telepítéséhez, szereléséhez szorosan kapcsolódva teljes körű padló, fal, mennyezetfűtés-hűtés, HMV tároló, hőszivattyú, hőközpont tervezését, szerelését, kivitelezését vállaljuk. Így bíztosítva van a teljes rendszer üzembiztos, gazdaságos működése, és a hosszú élettertalma.

 

Tervezés:

Hőtechnikai méretezés: az építmény fűtött és hűtött helyiségeire vonatkozó téli hőszükséglet és nyári hőterhelés számítás számítógéppel történő elvégzése.

Padló, fal, mennyezetfűtés-hűtés tervezése, méretezése, kiválasztása.

Hőszivattyú méretezése és kiválasztása.

Fűtési rendszer hidraulikai méretezése és ellenőrzése; szükséges csőátmérők és alaki ellenállások meghatározása, szivattyú kiválasztás.

Hőközponti tervezése, méretezése, kialakítása.

Alaprajzok és elvi kapcsolási rajz készítése számítógépes rajzprogrammal, 2-2 példányban kinyomtatva és átadva.

 

Hőszivattyúk telepítés.Az általunk értékesített hőszivattyúk telepítését, garanciális beüzemelését, garancia és garanciális időn túli szervizelését végezzük.

A hőszivattyúk telepítésekor az alapvető hűtős szakmai követelmények teljesülése mellett, a gyári előírásainak betartásán felül a helyi adottságok maximális figyelembe vételével kerül kialakításra a hőszivattyúk hűtőköri csővezetéke gyári előírás szerinti átm.10/16mmvegytiszta klímatechnikai rézcső párra minimum 19mm zártcellás hőszigeteléssel védőcsőbe kerül minden esetben beépítésre. A telepítést kizárólag szakember végezheti, aki megfelelő szerszámokkal, eszközökkel szakszerűen és biztonságosan felszereli a kültéri egységet - és beltéri hidroboxot, biztosítva ezzel a készülék üzembiztos és biztonságos működését.

A készülékek garanciája kizárólag akkor érvényes, ha szakember által történt a telepítés. Minden hőszivattyú szerelőnek rendelkeznie kell egy úgynevezett kékkártyával, melynek számát a telepítéskor a garanciajegyen fel is kell tüntetni. Ennek hiányában a készülék garanciája érvényét veszti.

A hőszivattyú garanciális beüzemelésekor az alapvető beszabályozásokon és beállításokon túl akövetkező ellenőrzések, illetve beállítások kerülnek elvégzésre:

Hőszivattyú elektromos tápfeszültségének szabványossági követelmény vizsgálata.

Hőszivattyú kalorikus bekötésének ellenőrzése, szivárgás vizsgálat.

Hőszivattyú az igényelt fűtési, hűtési, használati meleg víz előállítási feladatoknak megfelelő szoftveres beszabályozás.

Hidraulikai elemek ellenőrzése, beszabályozása.

 

Kérje ajánlatunkat hőszivattyúra, komplett hűtési-fűtési használati meleg víz rendszerre.

 

Személyesen bemutatótermünkben Bp. XVII. Pesti út. 256.

Telefonon: +36-1-609-44-52

E-mailben: info@klima-pest.hu

Fűtési költség kalkulátor

Tekintse meg hőszivattyú kínálatunkat!