Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

 

KLÍMA-PEST.hu

2015 klíma karbantartási áraink

Mono split klímák esetén 10.000 Ft + ÁFA/klíma

Multi split klímák esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Klímaberendezések karbantartásának, tisztításának fontossága.

Beltéri egységében hűtés üzemmódban folyamatos páralecsapódás történik ez a párás környezet kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. A kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, továbbá eltömítik a beltéri egységet.

A kültéri egység nagy mennyiségű levegőt szív át a hőcserélőjén. A használat során sok por rakodik le rajta, amit a karbantartás során légkompresszorral vagy mosóberendezéssel eltávolítunk róla.

Az elszennyeződött kültéri és beltéri hőcserélők rontják a készülék hatásfokát és emelik a készülék áramfogyasztását.

A karbantartás kiterjed gép paramétereinek ellenőrzésére.

A klíma tisztítása a beltéri egység tisztításával kezdődik, melynek hőcserélőjét a készülék kikapcsolt állapotában egy fertőtlenítő folyadékkal alaposan befújunk. A folyadéknak időre van szüksége kb. 10 perc, hogy a hőcserélőt kellőképpen átjárja, kifejtse fertőtlenítő hatását. Mialatt a fertőtlenítő hat, a beltéri porszűrőt langyos szappanos vízzel csap alatt elmossuk, szárítás után visszahelyezzük a beltéri egységbe. Ha egyéb érzékeny szűrőbetéteket is tartalmaz a készülék (pl. plazmaszűrő) azt mindig az adott készülék használati utasításának megfelelően tisztítsuk. A készüléket ezután bekapcsoljuk, hogy a hőcserélőjéről a lecsapódó pára a fertőtlenítő folyadékot a cseppvíz elvezető csőbe belemossa.

A klíma karbantartása, tisztítás az egészségünk és a hosszéletű működés szempontjából rendkívül fontos, ezért a gyártók kötelezővé teszik az évenkénti legalább kétszeri karbantartás elvégzését. A garanciát is ezeknek a karbantartásoknak a meglétéhez kötik, így szükséges a garancialevélen igazolni a karbantartás elvégzését.

Kérje ajánlatot klímára, klímaszerelésre, klímakarbantartásra, klímatisztításra, klímaszivárgás vizsgálatra, klíma javítás.

Személyesen bemutatótermünkben Bp. XVII. Pesti út. 256.

Telefonon: +36-1-609-44-52

E-mailben: info@klima-pest.hu

Klímaszivárgás vizsgálat.

Klímaszerelés

Klímaméretező program

Tekintse meg klíma kínálatunkat!