Termékek

Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Megújult weboldalaink Hűtés, fűtés szellőztetés, illetve szellőztető rendszerek témakörében a linkre kattintva érhetőek el.


Aktuális ajánlatainkért keresse hfsz.hu weboldalunkat!


A termékkínálat itt tekinthető meg

 

KLÍMA-PEST.hu

2019 klíma karbantartási áraink

 

Mono split klímák esetén 15.000 Ft + ÁFA/klíma

Multi split klímák esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Klímaberendezések karbantartásának, tisztításának fontossága.

Beltéri egységében hűtés üzemmódban folyamatos páralecsapódás történik ez a párás környezet kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, és gombák elszaporodásának. A kórokozók bűzt áraszthatnak, extrém esetben légúti megbetegedéseket okozhatnak, továbbá eltömítik a beltéri egységet.

A kültéri egység nagy mennyiségű levegőt szív át a hőcserélőjén. A használat során sok por rakodik le rajta, amit a karbantartás során légkompresszorral vagy mosóberendezéssel eltávolítunk róla.

Az elszennyeződött kültéri és beltéri hőcserélők rontják a készülék hatásfokát és emelik a készülék áramfogyasztását.

A karbantartás kiterjed gép paramétereinek ellenőrzésére.

A klíma tisztítása a beltéri egység tisztításával kezdődik, melynek hőcserélőjét a készülék kikapcsolt állapotában egy fertőtlenítő folyadékkal alaposan befújunk. A folyadéknak időre van szüksége kb. 10 perc, hogy a hőcserélőt kellőképpen átjárja, kifejtse fertőtlenítő hatását. Mialatt a fertőtlenítő hat, a beltéri porszűrőt langyos szappanos vízzel csap alatt elmossuk, szárítás után visszahelyezzük a beltéri egységbe. Ha egyéb érzékeny szűrőbetéteket is tartalmaz a készülék (pl. plazmaszűrő) azt mindig az adott készülék használati utasításának megfelelően tisztítsuk. A készüléket ezután bekapcsoljuk, hogy a hőcserélőjéről a lecsapódó pára a fertőtlenítő folyadékot a cseppvíz elvezető csőbe belemossa.

A klíma karbantartása, tisztítás az egészségünk és a hosszéletű működés szempontjából rendkívül fontos, ezért a gyártók kötelezővé teszik az évenkénti legalább kétszeri karbantartás elvégzését. A garanciát is ezeknek a karbantartásoknak a meglétéhez kötik, így szükséges a garancialevélen igazolni a karbantartás elvégzését.

Kérje ajánlatot klímára, klímaszerelésre, klímakarbantartásra, klímatisztításra, klímaszivárgás vizsgálatra, klíma javítás.

Személyesen bemutatótermünkben Bp. XVII. Pesti út. 256.

Telefonon: +36-1-609-44-52

E-mailben: info@klima-pest.hu

Klímaszivárgás vizsgálat.

Klímaszerelés

Klímaméretező program

Tekintse meg klíma kínálatunkat!