Termékek

Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Megújult weboldalaink Hűtés, fűtés szellőztetés, illetve szellőztető rendszerek témakörében a linkre kattintva érhetőek el.


Aktuális ajánlatainkért keresse hfsz.hu weboldalunkat!


A termékkínálat itt tekinthető meg

 

Zehnder ComfoAir Q sorozat Jelenleg 9 termék található.

Az új sorozat három különböző légszállítással (350-450-600 m3/h 100Pa-nál), beépített kezelő-kijelzővel kerül forgalomba.

A ComfoAir Q sorozat viszont nem csupán három "ráncfelvarrott" gép. A gépekhez számos új kiegészítő is rendelhető, ezekkel a lakótér szellőzés bármilyen műszaki kihívása megoldható.

A ComfoAir Q gép használata a lakók számára is rengeteg előnyt jelent. Az új ComfoAir Q sorozatban egy forradalmian új ellenáramú hőcserélő kapott helyet. A hőcserélő felülete jelentősen nagyobb lett, így a hőviszszanyerő hatásfoka elérte a 94%-ot (EN13141-7 mérési standard szerint). A passzívház mérési standard szerint a ComfoAir Q350 gép hatásfoka 90%. Ezekkel az értékekkel a ComfoAir Q gépek a világ legmagasabb hatásfokú gépei között szerepelnek.

Nagy jelentőségű új funkció a külső és belső páratartalom folyamatos figyelése. A gép ezen paraméterek figyelembevételével, és az ún. adaptív bypass zsaluk mozgatásával képes fenntartani az optimális friss levegő hőmérsékletet ( a hagyományos bypass már a múlté).

A ComfoAir Q gépekben nagyobb méretű, a legújabb fejlesztéseket felmutató ventilátorok kaptak helyet. Az eredmény: rendkívül csendes működés, mégis komoly légszállítás teljesítmény. A ventilátorok működését nyomáskülönbség mérésen alapuló érzékelők jele határozza meg, hogy a kiegyenlített szellőzés mindig biztosított legyen (állandó légmennyiség szállítás). Az eredmény: állandó magas hatásfok a változó üzemi körülmények közben is. Nincs a kondenzáció miatt lecsökkent friss levegő hőmérséklet a téli időszakban, nincsenek a szélhatás miatt zavaró ventilátorzajok, köszönhetően a legújabb fejlesztéseket felmutató ventilátoroknak.

A hővisszanyerés teljes mértékben szenzorvezérelt: a Zehnder páratartalom és nyomáskülönbség szenzorok garantálják a legnagyobb hatásfokú hővisszanyerést a komfortos páratartalom mellett.

Az új ComfoAir Q vezérlési lehetőségei szinte korlátlanok. A készülék előlapján egy beépített kijelző-kezelő található, ezen minden alapfunkció állítható és ellenőrizhető.