Termékek

Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Megújult weboldalaink Hűtés, fűtés szellőztetés, illetve szellőztető rendszerek témakörében a linkre kattintva érhetőek el.


Aktuális ajánlatainkért keresse hfsz.hu weboldalunkat!


A termékkínálat itt tekinthető meg

 

Mitsubishi Zubadan-Ecodan hőszivattyú Nincsenek termékek

Mitsubishi Zubadan-Ecodan hőszivattyú
A Mitsubishi Electric fejlesztéseinek egyik legújabb terméke az ECODAN hőszivattyús rendszer, amely magába foglalja mindazt a technikai vívmányt, amit Zubadan technológia réven eddig megismerhettünk (kiemelve a Mitsubishi egyedülálló fejlesztését, a Flash-Injection technológiát, az üzembiztonságot és kedvező energiafelhasználást), még inkább hozzáigazítva mindezt a felhasználói igényekhez. Kiemelt szempont volt a legnagyobb hatékonyság mellett az esztétikum, praktikum, az egyszerűbb, gyorsabb telepíthetőség, szerelhetőség, programozhatóság, napi kezelhetőség. Így születtek meg a kompakt kivitelezésű ECODAN beltéri egységek. A kiváló ár-érték aránnyal bíró, díjnyertes ECODAN rendszerek ezért egyedülálló alternatívát jelentenek a hagyományos hőszivattyús megoldásokkal szemben.

A már eddig is egyedülálló teljesítményt nyújtó Zubadan és Power Inverter kültéri egységekhez a beltéri elemeket (pl: hőcserélő, keringető szivattyú, fűtőbetét, stb...) kompakt kivitelben is megvásárolhatjuk melegvíztartállyal vagy a nélkül.