Termékek

Gyártók

Klímaméretező

Számolja ki, milyen hűtőteljesítmény szükséges az ingatlanának klímatizáláshoz

Fűtési költség kalkulátor

Számolja ki, milyen fűtőteljesítmény és éves költségvonzat szükséges az ingatlanának fűtéséhez

Érdekesnek találta?
Ossza meg ismerőseivel!

Megújult weboldalaink Hűtés, fűtés szellőztetés, illetve szellőztető rendszerek témakörében a linkre kattintva érhetőek el.

A termékkínálat itt tekinthető meg

 

Gree oldalfali Jelenleg 14 termék található.

Gree oldalfali

G10 Inverter: A Gree egy kifejezetten hatékony kompresszorral készíti klímaberendezéseit, akár 1 Hz frekvenciáig képes csökkenteni annak a fordulatszámát, ezzel kiemelkedően jó energiahatékonyságot elérve.
1W-os standby: A klíma készenléti állapotban az innovatív kialakításnak köszönhetően mindössze 1W áramot fogyaszt.

Automata üzem: egy beállított hőmérsékletet tart a készülék folyamatosan, ha szükséges automatikusan vált hűtés és fűtés között, illetve szabályozza a ventilátor fordulatát.

LED kijelző: A beállított hőmérsékletet a készülék kijelzi a beltéri egységen. Ez a funkció akár kikapcsolható, hogy ne zavarjon alvás közben.

Inteligens leolvasztás: Igen hasznos tulajdonság, nem csak a készülék hatásfokát növeli, de energiát is takarít meg vele.
Programozható időzítő: A készülék be illetve kikapcsolása programozható az adott napon, így nyugodtan hagyhatja otthon lakását, a klíma az időzítés szerint fog be és kikapcsolni.

Energia megtakarítás: Ha a funkciót bekapcsoljuk, a hőmérséklet egy szűkebb tartományban állítható, így biztos az energia megtakarítás.

Automata tisztítás: Ez a funkció igen hasznos, kikapcsolás után a készülék még tovább forgatja a ventilátort, de nem hűt. Így a hőcserélőre lecsapódott pára teljesen kiszárad, így megelőzhető a penészedés és a kórokozók terjedése.

Kellemes éjszakai mód: hűtés üzemben a készülék fokozatosan, óránként 1°C fokkal engedi szobánkat melegedni, majd teljesen kikapcsol. Fűtés üzemben fordítva működik, fokonként engedi a szobát lehűlni.
Széles légterelés: A kifújás vízszintes és függőleges irányba is állítható, ezzel maximalizálva a komfortot és elkerülve a huzat érzetet.

Turbó gomb: Nagy teljesítményű üzemmód, ami rövid idő alatt hűti le vagy fűti fel a szobát maximális ventilátor fordulat mellett.

Öndiagnózis: Meghibásodás esetén a készülék hibakódot ír ki, ezzel hatalmas mértékben segítve a javítást illetve megrövidítve annak szerelési idejét.

Áramszünet memória: Áramkimaradás után a klíma a korábban beállított értékek mellett folytatja működését.

H-tarifa: a készülékhez H-tarifás villanyórát lehet igényelni, ami jelentős megtakarítást jelent az október 15. és április 15. közötti időszakban, ha a klímával fűtünk.

Ventilátor sebesség állítás: Fontos a huzatérzet elkerülése, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban. Van aki pont azt szereti ha a klíma ráfújja a hideg levegőt. Mindenki megtalálja a magának megfelelő beállítást, bár ez köztudottan a zajszint rovására megy.

Óra kijelzés: A távirányító kijelzi az időt, ezzel megkönnyítve az időzítő programozását.

I-feel funkció: a klíma távirányítójába szerelt érzékelő segítségével jelezhetjük a készüléknek, hogy ahol mi tartózkodunk hány fok van. A készülék ahhoz képest fogja növelni vagy csökkenteni a teljesítményét.

Wifi kezelés: Akár otthonától távol beindíthatja klímaberendezését, így garantált felüdülés várja otthon egy meleg nyári napon – vagy épp egy hideg téli estén.

Cold plasma szűrő: A keletkező oxigén ionok javítják a levegő minőségét, miközben hatékonyan pusztítja el a baktériumok nagy részét és semlegesíti a szagokat.

Többszörös szűrőrendszer: Tisztítható szűrőinek köszönhetően mindig friss, tiszta levegőt fúj ki a készülék – persze a karbantartásról azért nem szabad megfeledkezni.